Selecteer een pagina

Uitgelichte tips voor veilig losproces van FIBC’s

1. Kies het juiste outlet verbindingssysteem

Het kiezen van het juiste outlet verbindingssysteem is cruciaal voor een veilig losproces van FIBC’s. Afhankelijk van het product, de locatie en het vereiste containment niveau, biedt Plant Partner verschillende systemen die zorgen voor optimale veiligheid en efficiëntie.

2. Gebruik van AAS voor stofvrij lossen

Het AAS-systeem is ideaal voor het stofvrij lossen van bulkmaterialen, met of zonder inner liner. Het systeem biedt dubbele bescherming tegen stoflekkage en beschermt zowel het milieu als de operator tegen grove verontreiniging. Dit systeem is geschikt voor toepassingen in de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie, en kan effectief omgaan met stofniveaus tot OEL 1.000 – 5.000 μg/m³.

3. LAS-EC “Easy” voor ergonomisch en veilig lossen

Het LAS-EC “Easy” systeem is speciaal ontworpen voor het eenvoudig en veilig lossen van Big Bags. Dit systeem biedt een maatoplossing die is afgestemd op uw specifieke losvereisten. Het zorgt voor gecontroleerde stofemissie en optimale stofbeheersing, wat essentieel is voor het werken met poeders in diverse industrieën, waaronder de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie.

4. Beperk stofemissie met gecontroleerde oplossingen

Een belangrijk aspect van een veilig losproces is het beheersen van stofemissie. De outlet verbindingssystemen van Plant Partner zijn ontworpen om stofemissie te minimaliseren, wat bijdraagt aan een veiligere werkomgeving en bescherming van het milieu. Deze systemen zijn essentieel voor bedrijven die te maken hebben met stofgevoelige processen en materialen.

5. Optimaliseer veiligheid en efficiëntie in uw losproces

Bij het kiezen van een outlet verbindingssysteem is het belangrijk om te letten op zowel de veiligheid als de efficiëntie. De systemen van Plant Partner zijn ontworpen met deze aspecten in gedachten, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor het verwerken van bulkmaterialen in verschillende industriële sectoren.

6. Aanpassing aan specifieke industriebehoeften

Elk bedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om het verwerken van bulkproducten. De systemen van Plant Partner kunnen op maat worden gemaakt om aan deze specifieke vereisten te voldoen, waardoor een efficiënte en veilige oplossing wordt geboden voor het lossen van FIBC’s. Of u nu werkt in de farmaceutische, chemische of voedingsmiddelenindustrie, er is altijd een passend systeem beschikbaar.

outlet verbinding 

Door deze tips te volgen, kunt u zorgen voor een veilig, efficiënt en milieuvriendelijk losproces van FIBC’s. Plant Partner biedt een scala aan oplossingen die zijn ontworpen om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen, waardoor uw bedrijf kan opereren met maximale efficiëntie en minimale risico’s. Vlotte overdracht van bulkmaterialen.

Vullen

Easy-connect

outlet verbinding

Liner verbindingssysteem

outlet verbinding stof reducerend

Stofarm verbindingssysteem

Containment Beschermende liner vulkop

Beschermende liner verbindingssysteem

Vullen

Compact verbindingssysteem

double conus close

Dubbele conus verbindingssysteem

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

logo
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp