Selecteer een pagina

Batch proces centrifuges

Ontdek de kracht en flexibiliteit van onze batch proces centrifuges

Onze batch proces centrifuges zijn ontworpen om de hoogste prestaties te leveren bij het filteren en scheiden van vaste-stof-vloeistof suspensies. Met zowel horizontale als verticale configuraties en automatische afvoer, bieden deze centrifuges een efficiënte en betrouwbare oplossing voor uiteenlopende toepassingen in de farmaceutische en biotechnologische industrieën.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoge rotatiesnelheden: Geoptimaliseerd voor het effectief scheiden van vaste stoffen en vloeistoffen met hoge rotatiesnelheden.
  • Laadcapaciteit: Verkrijgbaar in diverse maten, met laadcapaciteiten variërend van 4 tot 550 dm³, zodat u de juiste oplossing kunt kiezen op basis van uw productiebehoeften.
  • Farmaceutische versie: Speciaal ontworpen voor integratie in cleanrooms en voldoet aan de GMP-normen, wat zorgt voor een absolute non-contaminatie van het product en de operator.

batch proces centrifuges

Veiligheid en hygiëne

  • Non-contaminatie: Ontworpen om contaminatie te voorkomen door de scheiding van technische en productiegebieden, het ontbreken van retentiezones, en de luchtdichtheid van de machine.
  • Explosieveilig: Kan worden aangepast voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen met de benodigde certificeringen en goedkeuringen voor specifieke locaties.

Configuraties en flexibiliteit

  • Verscheidene configuraties: Biedt verschillende configuraties en optionele items, zoals variabele verblijftijden en intensieve wastappen, om aan diverse procesvereisten te voldoen.
  • Programmeerbare recepten: Maakt verschillende functionele recepten mogelijk, wat zorgt voor flexibiliteit in het procesbeheer en aanpassingen op basis van specifieke behoeften.

Prestaties en onderhoud

  • Optimale verhouding: Uitstekende verhouding tussen capaciteit, G-factor, filteroppervlak en prijs, waardoor u een efficiënte oplossing krijgt die past bij uw productievereisten.
  • Betrouwbaarheid en onderhoud: Ontworpen voor eenvoudiger onderhoud en betrouwbare werking, met gebruiksvriendelijke bedieningselementen die de operationele efficiëntie verhogen.

Toepassingen

  • Farmaceutisch: Ideaal voor het filteren en scheiden van producten in de farmaceutische industrie, inclusief het werken in gecontroleerde omgevingen zoals cleanrooms.
  • Biotechnologisch: Geschikt voor processen in de biotechnology, waar hoge nauwkeurigheid en hygiëne vereist zijn.
  • Andere sectoren: Kan worden aangepast voor gebruik in diverse andere sectoren die batchverwerking vereisen.

Waarom kiezen voor onze batch proces centrifuges?

Onze batch proces centrifuges combineren kracht, flexibiliteit en gebruiksgemak met geavanceerde technologieën om te voldoen aan de eisen van veeleisende industrieën. Ze bieden een betrouwbare oplossing voor het filteren en scheiden van suspensies met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze batch centrifuges uw productieprocessen kunnen optimaliseren en ontdek de voordelen van onze geavanceerde technology.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp