Selecteer een pagina

Continu proces centrifuges

Ontdek de kracht en efficiëntie van onze continu filterende centrifuges

Verhoog uw productiecapaciteit met onze continu filterende centrifuges, ontworpen voor de verticale filtratie van kristallijne, korrelige of vezelachtige deeltjes in een vloeibare fase. Met een indrukwekkende verwerkingscapaciteit en compacte afmetingen, zijn deze centrifuges ideaal voor veeleisende toepassingen in diverse sectoren, zoals mijnbouw, voedingsmiddelen en chemie.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoge filtratiesnelheid: Behaal een solide inhoud tussen 30 en 80% en filter deeltjes met een grootte van 50 tot 5000 µm. Dit zorgt voor efficiënte scheiding en een hoge doorstroming.
  • Compact en lichtgewicht: Dankzij de uitstekende verhouding tussen productiecapaciteit en apparatuurformaat, passen deze centrifuges in beperkte ruimtes zonder in te boeten op prestaties.
  • Eenvoudige continue bediening: Pas de verblijftijd aan door de toevoersnelheid en het snelheidsverschil van het epicycloïdale tandwiel te regelen, waardoor een constante en efficiënte filtratie mogelijk is.

 

VULKOPPEN

Toepassingen

  • Mijnbouw: Ideaal voor de verwerking van lithium en andere mineralen, waarbij hoge filtratiesnelheden en effectieve scheiding van vaste stoffen vereist zijn.
  • Voedingsmiddelen industrie: Geschikt voor het filteren van kristallijne en korrelige deeltjes in voedsel- en drankproducten.
  • Chemische Industrie: Effectief voor de scheiding van vaste deeltjes in chemische processen en producties.

Veiligheid en aanpassingsvermogen

  • Explosieveilig: De centrifuges kunnen worden aangepast voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen met de benodigde certificeringen.
  • Aanvullende opties: Uitgerust met een smeermiddelkoelsysteem voor verhoogde producttemperaturen, een CIP-systeem voor eenvoudige reiniging, en andere op maat gemaakte accessoires om aan specifieke vereisten te voldoen.

Wasfunctionaliteit

  • Reinigingsopties: De centrifuge maakt het mogelijk om de centrifugekoek te wassen, met scheiding van moederlijke vloeistoffen en wasvloeistoffen indien nodig. Dit verhoogt de efficiëntie van het filtratieproces en minimaliseert productverlies.

Waarom kiezen voor onze centrifuges?

Onze continu filterende centrifuges bieden onvervangbare betrouwbaarheid, veelzijdigheid en operationeel gemak voor een breed scala aan productieprocessen. Of u nu in de mijnbouw, voedingsmiddelenindustrie of chemische sector werkt, Plant Partner levert hoogwaardige apparatuur die aan de hoogste normen voldoet en uw productieprocessen optimaliseert.

Neem contact met ons op om meer te leren over hoe onze centrifuges uw productie-efficiëntie kunnen verbeteren en ontdek de voordelen van onze geavanceerde technology.

.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp