Selecteer een pagina

 Vacuüm Monsternemer: Geavanceerde Oplossing voor Sluitende en Geautomatiseerde Monstername

Onze vacuüm monsternemer biedt een geavanceerde en hygiënische oplossing voor het veilig en efficiënt bemonsteren van poeders en granulaten uit een product kolom. Met een recent gepatenteerd ontwerp en de mogelijkheid tot wand inbouw, voldoet dit systeem aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en containment.

Belangrijkste Kenmerken

Flexibele Instelling

Aanpasbaar Monsternameproces: Het systeem is uitstekend aan te passen door te variëren in afdichtmaten, openingsgraad, en openingstijd. Dit garandeert precisie en kan eenvoudig worden afgestemd op uw specifieke behoeften, wat het systeem uitermate veelzijdig maakt.

Vacuüm- en Drukbestendig

Veelzijdige Toepassingen: Het systeem is bestand tegen vacuüm- en drukomstandigheden tot 2,0 bar. Dit verhoogt de veelzijdigheid en maakt het geschikt voor een breed scala aan processen, van blenders en drogers tot drukvaten en roertanks.

Geen Mechanische Onderdelen in de Productstroom

Eenvoudig Onderhoud: Dankzij het ontwerp zonder dode ruimte zijn er geen mechanische onderdelen die in de productstroom uitsteken of verborgen hoeken bevatten. Dit vergemakkelijkt de doorstroming en vereenvoudigt het onderhoud aanzienlijk.

Eenvoudige Reiniging

Handige Tri-Clamp-aansluitingen: Het systeem kan snel en eenvoudig worden gedemonteerd voor reiniging. Afzonderlijke componenten kunnen met de hand worden gereinigd, en nat reinigen is ook mogelijk voor grondige schoonmaakbeurten.

Efficiënte Constructie

Geoptimaliseerd Reinigingsproces: Het ontwerp zonder dode ruimte vereenvoudigt het reinigingsproces aanzienlijk, wat het systeem ideaal maakt voor slecht stromende producten en toepassingen met hoge hygiëne-eisen.

Hoe Werkt Het?

Pneumatische Draaiaandrijving

Afdichtklep: De afdichtklep wordt geopend door een pneumatische draaiaandrijving die de klep maximaal 180° roteert. Dit start het monsternameproces en garandeert een efficiënte werking.

Vacuümfunctie

Nauwkeurige Productaanzuiging: Het product wordt aangezogen uit de productkolom via een vacuümfunctie. Dit zorgt voor een nauwkeurige monstername zonder productverlies.

Ringfilter

Bescherming en Reiniging: Een geïntegreerd ringfilter voorkomt dat product verloren gaat in de vacuümpomp. Zodra de gewenste hoeveelheid product is verzameld, wordt het ringfilter gereinigd met een drukimpuls.

Afdichtklep Sluiten

Integriteit Bewaken: Na het verzamelen van het monster sluit de afdichtklep automatisch. Dit behoudt de integriteit van het systeem en voorkomt verontreinigingen.

Voordelen

Hygiënisch en Veilig

Strenge Normen: Ontworpen voor toepassingen met strenge hygiëne- en containment-eisen, met een constructie die gemakkelijk te reinigen is en geen dode ruimtes bevat. Dit verhoogt de veiligheid en garandeert een hoge hygiënenorm.

Efficiënt en Betrouwbaar

Snelle en Betrouwbare Monstername: Biedt een snelle en betrouwbare monstername zonder productverlies. Het eenvoudige reinigings- en onderhoudsproces verhoogt het gebruiksgemak.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen

Diverse Toepassingen: Kan worden aangepast aan verschillende processen en product eigenschappen, wat het geschikt maakt voor toepassingen in de voedsel-, farmaceutische en chemische industrie. Deze flexibiliteit maakt het een ideale keuze voor diverse industrieën.

Verbeter Uw Monsternameproces

Innovatieve Oplossing: Onze vacuüm monsternemer biedt een efficiënte, hygiënische en onderhoudsvriendelijke oplossing die voldoet aan de hoogste normen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat en ontdek hoe wij uw monsternameproces kunnen verbeteren.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp