Selecteer een pagina

Hecht Specialist Terug Op De Weg

In week 12 van dit jaar zullen wij weer op pad zijn om onze gewaardeerde klanten in België en Nederland te bezoeken. Deze roadshow biedt een unieke gelegenheid om onze nieuwste “elements” productfamilie te demonstreren, met een speciale focus op onze geavanceerde monstername-apparatuur en gebruiksartikelen.

Wat U Kunt Verwachten Tijdens De Roadshow

  • Slide Sampler

    • Ideaal voor Nauwkeurige Monstername
      Onze Slide Sampler is ontworpen voor precisie in monstername. Het systeem maakt gebruik van een geavanceerd mechanisme om monsters met de grootste nauwkeurigheid te nemen. Dit zorgt voor betrouwbare resultaten en minimaliseert het risico van verontreiniging.
      Bekijk hier hoe het werkt.

    CPS Sampler

    • Speciaal Voor Gesloten Liners
      De CPS Sampler is ontwikkeld om monsters te nemen uit gesloten liners, wat essentieel is voor het behoud van de integriteit van de monsters en het voorkomen van blootstelling aan potentieel gevaarlijke stoffen. Dit apparaat garandeert een hoge mate van veiligheid en efficiëntie.
      Meer details hier.

    Containment Sampling Poort

    • Veilige Monstername Met Containment
      Onze Containment Sampling Poort is ontworpen om te voldoen aan strenge containment-vereisten. Het systeem maakt veilige monstername mogelijk door luchtverontreiniging en blootstelling aan gevaarlijke stoffen te voorkomen. Dit verhoogt de veiligheid van uw processen en beschermt zowel medewerkers als producten.
      Meer info over deze poort.

    High-Containment Closing System

    • Innovatie In Sluittechnology
      Ontdek ons High-Containment Closing System met de nieuwste Containment Clip. Dit systeem biedt uitstekende bescherming tegen vervuiling en maakt een veilige, efficiënte afsluiting van liners mogelijk. Het systeem is ontworpen voor toepassingen die hoge containment-niveaus vereisen en biedt een gebruiksvriendelijke oplossing.
      Details hier.

    Continuous Liner

    • Voor Continue En Veilige Afsluiting
      De Continuous Liner biedt een betrouwbare oplossing voor continue en veilige afsluiting van uw producten. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen lucht of verontreinigingen in contact komen met de inhoud, wat bijdraagt aan de productkwaliteit en veiligheid.
      Bekijk hier hoe het systeem functioneert.

Wat U Kunt Verwachten Tijdens Ons Bezoek

Onze speciaal uitgeruste truck biedt hands-on training en demonstraties van onze producten. Dit is een unieke kans om de apparatuur in actie te zien en de voordelen direct te ervaren. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw behoeften.

Vraag Snel Een Bezoek Aan!

Elk jaar ontvangen wij veel enthousiaste reacties op onze roadshows, dus zorg ervoor dat u tijdig een bezoek aanvraagt. Let op: vol is vol!

Contactinformatie

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te laten zien hoe onze oplossingen uw processen kunnen optimaliseren!

Bezoek ook onze website voor informatie over de verschillende industrieën waarmee wij samenwerken en onze expertise:

Volg ons op sociale media voor de laatste updates en nieuws over onze producten en evenementen:

We kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens onze roadshow!

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling#Hecht #Roadshow #SamplingEquipment #Containment #HighContainment #Innovation

bezoek klant

bezoek klant

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp