Selecteer een pagina

Goede voornemens voor dit jaar

Dit jaar hebben we een aantal spannende initiatieven gepland om onze dienstverlening te verbeteren en u nog beter van dienst te zijn. Hier zijn onze belangrijkste goede voornemens:

1. Nieuwe website met webshopfunctie

Gebruiksvriendelijke Ervaring:
We lanceren binnenkort een geheel vernieuwde website met een geïntegreerde webshopfunctie. Deze vernieuwing maakt het voor u eenvoudiger dan ooit om onze producten en diensten te verkennen, offertes aan te vragen en aankopen direct via onze site te doen. Met slechts enkele klikken heeft u toegang tot ons volledige assortiment en kunt u snel de producten vinden die u nodig heeft.

Verbeterde Navigatie:
Onze nieuwe website biedt een intuïtieve navigatie en uitgebreide informatie over ons aanbod. U kunt snel en eenvoudig door de site bladeren, wat zorgt voor een naadloze ervaring bij het zoeken naar specifieke informatie of producten.

2. Nieuwe brochure

Up-to-Date Informatie:
We introduceren een gloednieuwe brochure die al onze nieuwste producten, diensten en oplossingen in detail beschrijft. Deze brochure is een waardevol hulpmiddel dat u voorziet van alle informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen over onze oplossingen.

Professioneel ontwerp:
De brochure heeft een modern en professioneel ontwerp, wat het een handig naslagwerk maakt voor u en uw team. Het visueel aantrekkelijke formaat helpt u snel de belangrijkste informatie te vinden en biedt een overzichtelijke presentatie van ons aanbod.

3. YouTube kanaal

Visuele inhoud:
Ons nieuwe YouTube-kanaal biedt een verscheidenheid aan video’s over onze producten, oplossingen, en industriële trends. Hier vindt u praktische demonstraties, productrecensies en informatieve content die u helpen onze technologieën beter te begrijpen.

Educatieve en Inspirerende inhoud:
We delen waardevolle inzichten en educatieve video’s die u niet alleen informeren over onze producten, maar ook inspireren door te laten zien hoe onze technologieën uw processen kunnen verbeteren en optimaliseren. Abonneer u op ons kanaal om op de hoogte te blijven van de laatste updates en innovaties.

4. Deelname aan belangrijke beurzen

ACHEMA 2024 (10-14 juni) in Frankfurt
Bezoek onze stand op de ACHEMA 2024 in Frankfurt, waar we de nieuwste innovaties en technologieën presenteren. Dit is een uitstekende gelegenheid om ons team te ontmoeten, te netwerken met professionals uit de industrie en meer te leren over hoe wij uw processen kunnen optimaliseren.

SOLIDS & RECYCLING-TECHNIK Dortmund (9-10 oktober)
We zullen deelnemen aan de SOLIDS & RECYCLING-TECHNIK in Dortmund. Tijdens dit evenement presenteren we onze oplossingen voor de handling en recycling van bulkgoederen. Kom langs om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het verbeteren van uw processen en het efficiënter maken van uw operations.

Solids Antwerp (20-21 november)
Onze deelname aan Solids Antwerp biedt u de kans om te praten over de nieuwste ontwikkelingen in bulkhandling en te zien hoe onze producten bijdragen aan de efficiëntie en veiligheid van uw operaties. Dit is een geweldige gelegenheid om met ons in gesprek te gaan en te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Contact voor meer informatie

Heeft u vragen over onze nieuwe initiatieven of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op via e-mail op of telefonisch. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

website plant partner

website plant partner

https://www.plantpartner.nl/

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp