Selecteer een pagina

Vandaag Op De Biorizon Expo: Ontdek de Toekomst van Biobased Aromatics!

Vandaag zijn wij aanwezig op de Biorizon Expo in Rotterdam, waar wij deelnemen aan de sessie “Profitable Way to Biobased Functionalized Aromatics”. Deze belangrijke bijeenkomst vindt plaats op 29 en 30 november en biedt een platform om de nieuwste innovaties en trends in de chemische industrie te verkennen.

Waarom De Biorizon Expo Belangrijk Is

De Biorizon Expo is een toonaangevende vakbeurs voor de chemiesector en biedt een uitstekende kans om:

  • Innovaties te Ontdekken: Verken de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van biobased functionele aromaten.
  • Trends te Volgen: Leer meer over de opkomende trends die de toekomst van de chemische industrie vormgeven.
  • Netwerken: Ontmoet professionals uit de industrie en deel inzichten over de toekomst van biobased producten.

Onze Sessies en Inzichten

Tijdens de sessie “Profitable Way to Biobased Functionalized Aromatics” delen wij onze expertise en inzichten over:

  • Biobased Functionalized Aromatics: Hoe deze materialen bijdragen aan duurzamere en kosteneffectievere oplossingen in de chemische industrie.
  • Innovatieve Toepassingen: Vooruitgang en toepassingen van biobased aromaten in verschillende industrieën.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten en onze kennis met u te delen!

Blijf Op De Hoogte

Volg de Biorizon Expo op hun website voor meer details over het evenement en updates over de sessies. U kunt ook ons volgen voor realtime updates en inzichten vanaf de beurs.

Informatie

Wilt u meer weten over containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, of sampling? Wij bieden vrijblijvend advies en leveren diverse componenten die aan uw specifieke behoeften voldoen.

  • Voor meer informatie of een demonstratie, stuur een e-mail naar .
  • Bezoek onze website Plant Partner voor uitgebreide informatie. Hier vindt u details over de verschillende industrieën Industrieën en onze expertise Over Ons.
  • Voor direct antwoord op uw vragen, bel ons op nummer 085-0600 670.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via e-mail () of telefonisch op 085-0600 670.

Waarom Onze Brochure Lezen?

Onze nieuwe brochure is meer dan alleen een informatief document; het is een hulpmiddel dat u helpt om weloverwogen beslissingen te nemen over de oplossingen die het beste passen bij uw behoeften. Door de brochure te lezen, krijgt u een helder beeld van hoe wij waarde kunnen toevoegen aan uw bedrijf, hoe onze producten en diensten aansluiten bij uw specifieke uitdagingen, en hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw projecten en processen.

We kijken ernaar uit om onze nieuwe brochure met u te delen en om u meer te vertellen over hoe wij u kunnen ondersteunen en verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie of vragen. We staan klaar om u te helpen!

 

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie per e-mail () of telefonisch op 085-0600670

#BiorizonExpo #BiobasedAromatics #Chemie #Innovatie #Netwerken

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp