Selecteer een pagina

Pneumatische manchetafsluiter met tracing

Voor toepassingen waarbij het medium bij kamertemperatuur verandert in een vaste stof, biedt onze pneumatisch bediende manchetafsluiter met tracing een efficiënte en innovatieve oplossing. Dit type manchetafsluiter is speciaal ontworpen om te voorkomen dat het product stolt wanneer de afsluiter in gesloten toestand is.

Toepassing en Voordelen

Ideale Oplossing voor Vaste Stoffen

Onze manchetafsluiter is ontworpen om bij een constante temperatuur van 45°C te functioneren. Dit is essentieel om te voorkomen dat het product in de afsluiter stolt, wat kan leiden tot verstoppingen en operationele problemen. Deze regeling garandeert een continue werking en minimaliseert de kans op stilstand door verstoppingen.

Kenmerken van Onze Manchetafsluiter

Materiaal

  • Roestvast Staal: Gemaakt van hoogwaardig roestvast staal, wat zorgt voor uitstekende duurzaamheid en een lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Verwarming

  • Inwendige Draad Aansluiting: De verwarmingsmanchet bevat een inwendige draad aansluiting die de afsluiter op de vereiste temperatuur houdt, waardoor een constante werking mogelijk is.

Manchet

  • Klittenband Sluiting: De manchet wordt eenvoudig gesloten met klittenband, wat de installatie en vervangingen vergemakkelijkt. De doorlaat voor de persluchtaansluiting zorgt voor een efficiënte werking en eenvoudige integratie in uw systeem.

Bediening

  • Pneumatisch: De afsluiter wordt geopend en gesloten met perslucht, wat zorgt voor snelle en betrouwbare bediening zonder handmatige inspanning.

Voordelen voor Uw Proces

Voorkomt Stolling

De constante temperatuurregeling voorkomt stolling van het medium, wat cruciaal is voor het behoud van een vlotte doorstroming en het voorkomen van verstoppingen.

Langdurige Betrouwbaarheid

Dankzij de robuuste constructie van roestvast staal kunt u rekenen op een langdurige en betrouwbare werking, wat bijdraagt aan de algemene efficiëntie van uw proces.

Eenvoudig Onderhoud

Het ontwerp met klittenband maakt het onderhoud eenvoudig en snel, wat downtime vermindert en de operationele kosten verlaagt.

Flexibele Integratie

De pneumatische bediening en de aanpasbare manchet maken het mogelijk om de afsluiter eenvoudig te integreren in verschillende systemen en processen.

Kenmerken

  • Materiaal: Roestvast staal voor maximale duurzaamheid en lange levensduur.
  • Verwarming: Inwendige draad aansluiting in de verwarmingsmanchet houdt de afsluiter op de vereiste temperatuur.
  • Manchet: Voorzien van klittenband en een doorlaat voor de persluchtaansluiting, wat de installatie en het onderhoud vergemakkelijkt.
  • Bediening: Pneumatisch geopend en gesloten via perslucht, waardoor het openen en sluiten snel en eenvoudig verloopt.

Voordelen

Temperatuurregeling

De manchetafsluiter houdt de afsluiter op een constante temperatuur van 45°C. Dit voorkomt stolling van het product en zorgt ervoor dat uw processen continu en efficiënt verlopen.

Duurzaamheid

Gemaakt van roestvast staal, deze afsluiter is ontworpen voor langdurige betrouwbaarheid en weerstand tegen corrosie, wat bijdraagt aan een lange levensduur van de component.

Flexibiliteit

Dankzij de pneumatische bediening kan de afsluiter eenvoudig worden geopend en gesloten. Dit maakt de bediening van het systeem snel en efficiënt.

Eenvoudig Onderhoud

De manchet wordt gesloten met klittenband, wat het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig toegang krijgen tot de manchet voor inspectie en vervanging.

Voor meer informatie over deze manchetafsluiter en hoe deze aan uw specifieke behoeften kan voldoen, bezoek onze website Plantpartner.nl of neem contact met ons op via e-mail: .

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

Hashtag

#Verwerking van vaste stoffen

#Werktuigbouwkunde

#Poedertransport

#Poeder transport

#Vloeistoffen

#Slurries

 

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp