Selecteer een pagina

HECHT High Containment Sluitsysteem

Het HECHT High Containment Sluitsysteem is de ideale oplossing voor het veilig en effectief afsluiten en scheiden van folies. Ontworpen met de hoogste containment-eisen in gedachten, garandeert dit systeem dat insluiting te allen tijde wordt gehandhaafd, wat essentieel is voor het waarborgen van de veiligheid en efficiëntie in uw processen.

Toepassingen van het Sluitsysteem

Ons sluitsysteem is uitermate geschikt voor het sluiten en scheiden van folies in de volgende situaties:

  • Wisselen van Containers: Zorgt voor een veilige overgang zonder verlies of contaminatie van het product.
  • Bemonstering: Handhaaft een hoge mate van isolatie tijdens het nemen van monsters.
  • Decanteren: Voorkomt contaminatie bij het overdragen van stoffen tussen containers.

Componenten van het HECHT High Containment Sluitsysteem

Folieschaar

  • Zuivere Snede: Voorzien van een stalen blad en een beschermde mesgeleiding, garandeert een nette en nauwkeurige snede in de folie.

Sluittang

  • Efficiënt Plaatsen: Ontworpen voor het plaatsen van spansloten dicht bij elkaar, waardoor de folie stevig en veilig wordt afgebonden.

Spansloten

  • Veilige Bevestiging: Voor het bevestigen van de folie en het handhaven van de insluiting, uitgerust met veiligheidsbouten voor extra zekerheid.

Voordelen van het HECHT High Containment Sluitsysteem

Veelzijdigheid

  • Breed Toepassingsgebied: Geschikt voor diverse foliesystemen, zoals B, EWI, EPS, LAS, LBK, SAS, SBK, en andere systemen met continufilm.

Hoge Kwaliteit

  • Duurzaam Materiaal: De opvangschaar is vervaardigd uit hoogwaardig staal, wat zorgt voor langdurige betrouwbaarheid en prestaties.

Gebruiksgemak

  • Eenvoudig en Veilig: De unieke griptang en hoogwaardige spansloten maken het systeem eenvoudig te gebruiken, terwijl de veiligheidsbouten een extra beschermingslaag bieden.

Duurzaamheid

  • Robuuste Opslag: Het systeem wordt geleverd in een stevige kunststof transportkoffer, die zorgt voor veilige opslag en eenvoudig transport.

Meer Informatie

Voor gedetailleerde informatie over het HECHT High Containment Sluitsysteem of om te ontdekken hoe dit systeem uw processen kan optimaliseren, kunt u contact met ons opnemen of onze website bezoeken:

Ontdek Onze Andere Oplossingen

Wilt u meer weten over containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, of sampling? Wij bieden een breed scala aan componenten en diensten, en onze experts staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.

Contactinformatie

Voor directe antwoorden op uw vragen of om een demonstratie aan te vragen, bel ons op 085-0600 670 of stuur een e-mail naar .

Zorg voor een betrouwbare insluiting en maximale veiligheid met het HECHT High Containment Sluitsysteem!

Hashtags

#Containment #Foliesystemen #Veiligheid #Efficiëntie #Procesoptimalisatie #BulkHandling #SingleUseTechnologie #Sampling

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Bezoek onze website of stuur een email naar  voor vragen of meer informatie.

Plant partner is het aller beste bedrijf in de benelux. Bel of mail voor vragen en wij lossen het op.

 

 

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp