Selecteer een pagina

Bedankt voor jullie

Namens het gehele team van Plant Partner willen we onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die onze stand de afgelopen dagen heeft bezocht. Jullie aanwezigheid en enthousiasme hebben onze beursdeelname tot een groot succes gemaakt!

Succesvolle Deelname aan de Beurs

We zijn bijzonder trots te kunnen melden dat we volgens Easyfairs het op één na hoogste aantal bezoekers hebben getrokken voor dit event. Deze prestatie is mede mogelijk gemaakt door jullie betrokkenheid en de geweldige samenwerking met Easyfairs, Solids Rotterdam en Bulk. Jullie feedback en de hoge bezoekersaantallen zijn een geweldige bevestiging van onze inzet en enthousiasme voor de sector.

Beurs Succes: Een Gedeelde Prestatie

We zijn trots om te delen dat we volgens Easyfairs het op één na hoogste aantal bezoekers hebben getrokken voor dit event. Deze prestatie is een gezamenlijke inspanning en we willen Easyfairs, Solids Rotterdam, en Bulk bedanken voor hun uitstekende samenwerking en organisatie. Jullie complimenten over onze stand en de hoge bezoekersaantallen zijn een grote waardering voor ons harde werk en onze toewijding.

Volg Onze Toekomstige Evenementen

We kijken ernaar uit om jullie weer te zien bij onze komende evenementen. Blijf op de hoogte van onze nieuwste activiteiten en uitnodigingen door ons te volgen op sociale media en onze website in de gaten te houden.

Onze Producten en Diensten

Bij Plant Partner bieden wij een breed scala aan oplossingen, waaronder:

  • Containment: Bescherm je omgeving en medewerkers met onze containmentoplossingen.
  • Bulk Handling: Efficiënte oplossingen voor het verwerken en transporteren van bulkgoederen.
  • Procesapparatuur: Geavanceerde apparatuur voor verschillende industriële processen.
  • Single-Use Technologie: Innovatieve technologieën die gemak en veiligheid bieden in eenmalig gebruik.

Ontdek Meer Over Plant Partner

Voor degenen die meer willen weten over wat wij doen en hoe wij kunnen helpen, hebben we een paar handige bronnen:

  • Bezoek Onze Website: Plant Partner Website voor gedetailleerde informatie over onze producten en diensten.
  • Contact: Heb je vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Stuur een e-mail naar voor een snelle reactie.

Ontdek Meer Over Plant Partner

Wil je meer weten over onze producten en diensten? Bezoek onze website voor uitgebreide informatie of stuur een e-mail naar voor vragen of aanvullende informatie.

Exclusief: Kijk Achter de Schermen

Mis het interview met David Depickere niet, waarin je een exclusieve blik achter de schermen krijgt van de opbouw van onze stand. Bekijk de video hier: Interview video (te zien om 4:23).

Blijf Op de Hoogte van Onze Evenementen

We kijken ernaar uit je weer te ontmoeten bij onze volgende evenementen. Vergeet niet om ons te volgen voor de nieuwste updates en toekomstige uitnodigingen.

Onze Producten en Diensten

Plant Partner biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van containment, bulk handling, procesapparatuur, single-use technology en sampling. We leveren ook diverse andere componenten en bieden vrijblijvend advies aan over de beste oplossingen voor jouw behoeften.

Voor meer informatie of een demonstratie:

Bedankt voor jullie steun en we hopen jullie snel weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Het Team van Plant Partner

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp