Selecteer een pagina

Voor meer informatie over onze Nutsche Filterdrogers

Een toonaangevend nationaal bedrijf in de fijn chemische sector heeft recentelijk gekozen voor Bachiller om vier Nutsche filterdrogers te leveren. Deze bestelling omvat 2x FNB-02S en 2x FNB-04S units, allemaal vervaardigd in SAF-2205 roestvrij staal.

Waarom Kiezen voor Bachiller?

In deze samenwerking zocht onze klant naar GMP-conforme apparatuur voor twee API-productielijnen. De geselecteerde Nutsche filterdrogers van Bachiller voldeden perfect aan de eisen van onze klant. Deze geavanceerde machines bieden een integrale oplossing door alle benodigde processen in één enkele unit uit te voeren, wat resulteert in zowel een hoog rendement als betrouwbaarheid.

Voordelen van Nutsche Filterdrogers

  • GMP-Compliance: Onze filterdrogers voldoen aan de hoogste standaarden voor farmaceutische productie, wat cruciaal is voor GMP-omgevingen.
  • Gevalideerd: Elk systeem is grondig gecontroleerd en getest in onze laboratoria om maximale betrouwbaarheid en prestaties te garanderen.
  • Hoge Efficiëntie: De Nutsche filterdrogers combineren meerdere processen in één machine, wat zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de operationele efficiëntie en een vermindering van de productiekosten.

Voor meer informatie over onze Nutsche filterdrogers en hoe ze jouw productieprocessen kunnen optimaliseren, bekijk onze gedetailleerde informatie hier.

Voordelen van Nutsche Filterdrogers

1. Vullen en Lossen

  • Vulsystemen: Onze Nutsche filterdrogers zorgen voor het nauwkeurig en efficiënt vullen van vaten, containers, en big bags. Dit vermindert verspilling en verhoogt de veiligheid.
  • Lossystemen: Ideaal voor het stofvrij en gecontroleerd legen van materialen uit verschillende containerformaten, wat bijdraagt aan een schonere en veiligere werkomgeving.

2. Doseren en Weegvaten

  • Doseersystemen: Voor het nauwkeurig doseren van poeders en granulaten, afgestemd op jouw specifieke productie-eisen.
  • Weegvaten: Voor precieze metingen en controle van bulkmaterialen, wat cruciaal is voor kwaliteitsborging en procesoptimalisatie.

3. Transporteren

  • Pneumatische Transportbanden: Voor het veilige en efficiënte transport van poeders over lange afstanden binnen je productieomgeving, waardoor de interne logistiek wordt verbeterd.

4. Bemonstering

  • Geautomatiseerde Bemonstering: Voor het verkrijgen van representatieve monsters zonder risico op contaminatie en met minimale handmatige tussenkomst, wat de nauwkeurigheid van de analyses waarborgt.

5. Technologie voor Eenmalig Gebruik

  • Containment Oplossingen: Onze eenmalige gebruiksoplossingen waarborgen een veilige en hygiënische verwerking van gevoelige materialen, terwijl de noodzaak voor uitgebreide reiniging en sterilisatie wordt geminimaliseerd.

Standaard- en Maatwerkoplossingen

Onze Nutsche filterdrogers zijn niet alleen verkrijgbaar in standaardconfiguraties, maar kunnen ook volledig worden gepersonaliseerd om aan diverse eisen en product behoeften te voldoen. Dit maakt het mogelijk om bijna elke speciale machine te ontwerpen en te produceren volgens jouw specifieke vereisten.

Waarom Kiezen voor Bachiller?

  • Hoogste Niveau van Poederbehandeling: Onze systemen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen voor poederbehandeling en interne overdracht van grondstoffen.
  • Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen: Wij bieden zowel standaardoplossingen als maatwerkopties om aan diverse industriële eisen te voldoen, wat bijdraagt aan een optimale procesintegratie.

Ontdek Meer

Bekijk onze uitgebreide informatie over Nutsche filterdrogers en ontdek hoe deze oplossingen jouw productieproces kunnen optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar standaard apparatuur of maatwerkoplossingen, Bachiller biedt de ideale technologieën voor elke vorm van poederbehandeling.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#filternutsche #nutsche #nutschefilterdryer #finechemical #manufacturing #api#Bachiller #NutscheFilterdrogers #Fijnchemie #GMP #APIProductie #RoestvrijStaal #Productie #Efficiëntie #Technologie

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp