Selecteer een pagina

Nutsche Filterdrogers van Bachiller

Productinformatie:

Onze Nutsche filterdrogers van Bachiller bieden een geavanceerde oplossing voor het effectief scheiden van vaste stoffen en vloeistoffen door filtratie onder druk. Ontworpen voor de hoogste normen van veiligheid, hygiëne en efficiëntie, zijn deze filterdrogers ideaal voor industriële processen waar precisie en betrouwbaarheid cruciaal zijn.

Belangrijkste Kenmerken:

  • GMP- en EHEDG-normen: Ontworpen volgens de strikte normen voor goede productiepraktijken (GMP) en de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) voor maximale hygiëne en veiligheid.
  • Valideerbaar in Steriele Toepassingen: Geschikt voor steriele omgevingen met validatiemogelijkheden voor farmaceutische en andere kritische toepassingen.
  • Speciaal Voor Clean rooms: Ontworpen voor installatie in clean rooms om een gecontroleerde en vervuilingsvrije omgeving te waarborgen.
  • Hermetische Productie: Garandeert geen product verspilling en elimineert het risico op besmetting door een volledig afgesloten productieomgeving.
  • Multi functioneel: In staat tot verschillende bewerkingen zoals reactie, suspensie, filtratie, oplossen en wassen met dezelfde apparatuur.
  • Zeer Zuivere Producten: Levert producten met een hoge mate van zuiverheid en homogeniteit, ongeacht de granulometrie van de grondstoffen.
  • Ruimte- en Kostenbesparend: Vermindert zowel ruimte- als installatiekosten door zijn efficiënte ontwerp.
  • Volledig Automatisch en Semi automatisch: Beschikbaar in zowel automatische als semi automatische configuraties voor flexibele bediening.
  • Energie-efficiëntie: Ontworpen voor laag energieverbruik, wat bijdraagt aan een duurzame werking.
  • Tijdsbesparing: Vermindert de tijd voor reiniging, onderhoud en vervanging van filterelementen door een efficiënt en eenvoudig onderhoudsschema.

Toepassingen

Onze Nutsche filters zijn veelzijdig en geschikt voor gebruik in diverse sectoren:

  • Farmaceutische Industrie: Voor toepassingen die strenge hygiëne en zuiverheidsnormen vereisen.
  • Chemische en Fijn chemische Industrie: Ideaal voor processen waar precisie en controle over productkwaliteit essentieel zijn.
  • Voedingsindustrie: Voor toepassingen die veilige en hygiënische filtratie en droging van voedingsproducten vereisen.
  • Andere Sectoren: Geschikt voor elke sector die hoge eisen stelt aan product zuiverheid en veiligheid.

Waarom Kiezen Voor Onze Nutsche Filters?

  1. Optimale Prestaties: De combinatie van geavanceerd ontwerp en hoogwaardige materialen zorgt voor uitstekende prestaties en een lange levensduur van de apparatuur.
  2. Flexibiliteit: Met opties voor zowel automatische als semi automatische bediening kunt u de filterdrogers aanpassen aan uw specifieke behoeften en processen.
  3. Kostenbesparing: De energie-efficiëntie en het ruimtebesparende ontwerp dragen bij aan lagere operationele kosten en een hogere ROI.

Meer Informatie

Voor gedetailleerde informatie over de Nutsche filters van Bachiller en hoe deze uw processen kunnen verbeteren, bezoek onze website of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing. Onze deskundigheid en ervaring in de sector stellen ons in staat om oplossingen te bieden die precies aan uw behoeften voldoen.

Contactinformatie:

Bekijk ons volledige aanbod en ontdek hoe onze Nutsche filters kunnen bijdragen aan een efficiënter en hygiënischer productieproces.

 

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Bezoek https://plantpartner.nl/ of stuur een e-mail naar

#environment #pharmaceutical #chemical #manufacturing #designandbuild

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp