Selecteer een pagina

Save the Date: Bezoek de Solids Exhibition in Dortmund!

Mis Het Niet: Solids Exhibition in Dortmund

De Solids Exhibition is dé beurs voor professionals in de poeder- en bulkgoedindustrie. Dit toonaangevende evenement biedt een unieke kans om de nieuwste innovaties te ontdekken, te netwerken met branchegenoten, en te leren van experts in poederverwerking en -technology. Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten en waardevolle contacten te leggen!

Hoe Ontvangt U Uw Gratis Toegangskaartje?

Stappen om Uw Gratis Ticket te Krijgen

  1. Stuur een E-mail: Neem contact met ons op via .
  2. Ontvang Uw Ticket: Wij sturen u snel een gratis toegangskaartje voor de Solids Exhibition.

Belangrijke Evenement Informatie

  • Locatie: Dortmund, Duitsland
  • Datum: Noteer de datum van dit belangrijke evenement in uw agenda!

Waarom U De Solids Exhibition Moet Bezoeken

Ontdek de Nieuwste Innovaties

De Solids Exhibition biedt een uitgebreid overzicht van de nieuwste technologieën en oplossingen in de poeder- en bulkgoedindustrie. Dit is uw kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Netwerk met Branchegenoten

Gebruik de beurs om waardevolle contacten te leggen met andere professionals uit de industrie. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en samenwerkingen.

Leer van Experts

De Solids Exhibition biedt diverse lezingen en presentaties van experts op het gebied van poederverwerking en -technology. Dit is een uitstekende gelegenheid om uw kennis te verdiepen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

Meer Informatie en Ondersteuning

Advies en Demonstraties

Wilt u meer weten over containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technology, of sampling? Wij bieden vrijblijvend advies en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften. Voor meer informatie of een demonstratie, stuur een e-mail naar .

Bezoek Onze Website

Voor aanvullende informatie over onze producten en diensten, bezoek onze website PlantPartner.nl. Hier vindt u details over de verschillende industrieën die wij bedienen Industrieën en onze expertise Over Ons.

Direct Contact

Heeft u direct antwoord nodig op uw vragen? Bel ons dan op 085-0600 670. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en verzoeken.

Praktische Tips Voor Uw Bezoek

Bereid Voor

  • Stel Uw Doelen Vast: Bepaal vooraf wat u wilt bereiken tijdens uw bezoek. Wilt u specifieke technologieën ontdekken, leveranciers ontmoeten, of netwerken met andere professionals?
  • Onderzoek De Exposanten: Bekijk de lijst van exposanten en hun standnummers om een routeplan te maken. Dit helpt u om efficiënt door de beurs te navigeren en de belangrijkste stands te bezoeken.

Reis en Accommodatie

  • Reis Voorbereidingen: Plan uw reis naar Dortmund tijdig. Overweeg het boeken van trein- of vliegtickets en huur een auto als dat nodig is.
  • Accommodatie: Reserveer een hotel in de buurt van het beurscentrum om uw reistijd te minimaliseren. Veel hotels bieden speciale tarieven voor beursbezoekers.

Tijdens De Beurs

  • Netwerken: Vergeet niet uw visitekaartjes mee te nemen. Actief netwerken kan leiden tot waardevolle zakelijke kansen en samenwerkingen.
  • Neem Aantekeningen: Maak aantekeningen van de belangrijkste gesprekken en inzichten die u tijdens de beurs opdoet. Dit helpt u om de informatie later effectief te verwerken.

Blijf Verbonden

Volg Ons Voor Updates

  • Nieuws en Updates: Volg onze sociale mediakanalen voor de laatste nieuws en updates over de Solids Exhibition. Dit kan u helpen om op de hoogte te blijven van belangrijke aankondigingen en veranderingen.

Deel Uw Ervaring

  • Social Media: Deel uw ervaringen en hoogtepunten van de beurs op sociale media met de hashtag #SolidsExhibition. Dit kan leiden tot interessante gesprekken en biedt anderen de kans om uw ervaringen te volgen.

Conclusie

De Solids Exhibition in Dortmund is een onmisbaar evenement voor professionals in de poeder- en bulkgoedindustrie. Zorg ervoor dat u deze kans niet mist om de nieuwste innovaties te ontdekken, te netwerken met collega’s, en uw kennis te vergroten. Vraag vandaag nog uw gratis toegangskaartje aan en wij kijken ernaar uit u op de beurs te ontmoeten!

Voor meer informatie of ondersteuning, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en te zorgen voor een succesvolle ervaring op de Solids Exhibition.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp