Selecteer een pagina

Voordelen van Flecotec Containment Products

Flecotec biedt een reeks containmentoplossingen die voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid, flexibiliteit en naleving. Hier zijn de belangrijkste voordelen van Flecotec-producten:

1. Cleanroom Bags: Optimale Bescherming en Duurzaamheid

Cleanroom Klasse ISO 7: Onze Cleanroom Bags zijn gemaakt van film die voldoet aan cleanroom klasse ISO 7. Dit garandeert dat ze ideaal zijn voor gebruik in streng gecontroleerde omgevingen.

Geschikt voor Diverse Sectoren: Deze zakken zijn perfect voor toepassingen in de (bio)farmaceutische, voedingsmiddelen-, chemische en cosmetica-industrieën. Ze bieden uitstekende weerstand en zijn ontworpen voor materiaaloverdracht in laboratorium- en cleanroomomstandigheden.

Weerstand en Betrouwbaarheid: Cleanroom Bags zijn uiterst weerbestendig en bieden betrouwbare bescherming bij materiaaloverdracht in kritieke omgevingen.

2. Continuous Liners: Efficiënt en Veilig Batchbeheer

Lange Folies voor Grote Volumes: Onze Continuous Liners zijn beschikbaar in lengtes van 20 tot 50 meter, ideaal voor het vullen van grote hoeveelheden giftige stoffen of kleine containers.

OEB 5-Compliance: Deze liners voldoen aan de OEB 5-normen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor het veilig omgaan met zeer giftige stoffen en voldoen aan de hoogste containment-normen.

Praktisch Ontwerp: Het ontwerp maakt naadloze en efficiënte batchverwerking mogelijk, wat de productiviteit verhoogt en de veiligheid waarborgt.

3. Single-Use Isolator: Veilige Werkruimtes voor Specifieke Taken

Veiligheid bij Verwerking: Onze single-use isolatoren bieden een gecontroleerde en veilige ruimte voor werkstappen zoals bemonstering, wegen en documentatie, met een containment-niveau van OEB 5 voor zeer giftige producten.

Handschoenpoorten en Maatwerk: De isolatoren zijn voorzien van handschoenpoorten en kunnen op maat worden gemaakt om aan specifieke procesvereisten te voldoen.

Veilige Luchtverwerking: Vervuilde lucht wordt veilig afgezogen, wat bijdraagt aan een veilige en schone werkomgeving.

4. Material Transfer System: Eenvoudige en Veilige Overdracht

Complete Set met Cleanroom Zak en Adapters: Het systeem bestaat uit een complete set cleanroom zakken en adapters voor veilige en gemakkelijke overdracht van grondstoffen.

Contactvrij Sluitingsprofiel: Het systeem zorgt ervoor dat het sluitingsprofiel geen contact maakt met het product, wat de kans op besmetting of verontreiniging minimaliseert.

Compatibiliteit: Geschikt voor alle gangbare LDPE-containers en aansluitdiameters, wat veelzijdigheid en gemak in gebruik garandeert.

5. Beveiliging en Certificeringen: Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Voldoet aan Internationale Normen: Flecotec-systemen worden geproduceerd volgens DIN EN ISO 15378, wat de kwaliteit en veiligheid garandeert.

FDA-Conformiteit: Onze farmaceutische folies voldoen aan de FDA-eisen, wat zorgt voor hoge betrouwbaarheid en naleving in farmaceutische toepassingen.

Flexibiliteit en Veiligheid: Deze certificeringen benadrukken de flexibiliteit en veiligheid van Flecotec-systemen, ontworpen om te voldoen aan strikte eisen van verschillende industrieën.

Meer Informatie

Wil je meer weten over containment, bulk handling, procesapparatuur, single-use technology, of sampling? Wij bieden ook diverse andere componenten en vrijblijvend advies.

Voor meer informatie of een demonstratie, stuur een e-mail naar of bezoek onze website PlantPartner.nl. Bekijk ook onze secties over industrieën en expertise.

Heb je direct antwoord nodig? Bel ons op 085-0600 670.

Tags: #singleusetechnology #processtechnology #Containment #powderhandling

Bekijk onze video voor meer informatie.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp