Selecteer een pagina

Zip-lock zakken: veiligheid en efficiëntie voor gevoelige stoffen

1. Betrouwbare bescherming en voorkoming van kruisbesmetting

Onze zip-lock zakken zijn ontworpen om maximale bescherming te bieden tijdens de productie van actieve ingrediënten en geneesmiddelen, zowel in poeder- als tabletvorm. Ze zijn ideaal voor het hanteren van giftige of uiterst gevoelige vaste stoffen. Deze zakken voldoen aan de strenge eisen van OEB 5, wat betekent dat ze effectief beschermen tegen kruisbesmetting en garanderen dat de inhoud veilig blijft.

2. Eenvoudig en kosteneffectief systeem

Het flexibele zip-lock systeem biedt een betrouwbare, snelle en kosteneffectieve oplossing voor eenmalig gebruik. Het ritssluitingsproces, dat voldoet aan DIN EN ISO 15378, maakt de bediening eenvoudig en efficiënt. Dit systeem minimaliseert de kans op fouten en verhoogt de veiligheid door een stevige en betrouwbare afsluiting.

3. Handig ritssluitingssysteem

Onze zip-lock producten zijn uitgerust met een doordacht ritssysteem dat zorgt voor een veilige afsluiting en het eenvoudig aansluiten van andere zip-lock componenten. Dit ritssysteem is ontworpen om:

  • Veilige afsluiting te garanderen, wat cruciaal is voor het voorkomen van verontreiniging.
  • Gemakkelijk verbinding te maken met andere zip-lock onderdelen voor een naadloze integratie in uw processen.

4. Toepassingen en voordelen

  • Veiligheid en Hygiëne: De zakken bieden een hoge mate van veiligheid door kruisbesmetting te voorkomen en voldoen aan de hoogste normen voor bescherming tegen gevaarlijke stoffen.
  • Efficiëntie: Het ritssluitingsmechanisme maakt het eenvoudig om de zakken te sluiten en te openen, wat bijdraagt aan een efficiënte workflow.
  • Kosteneffectiviteit: Door gebruik te maken van eenmalige zip-lock zakken, bespaart u op reinigings- en validatiekosten.

5. Belangrijkste kenmerken

  • Voldoet aan OEB 5: Geschikt voor het hanteren van zeer gevoelige en giftige stoffen.
  • Ritssluitingsproces volgens DIN EN ISO 15378: Zorgt voor eenvoudige en betrouwbare bediening.
  • Flexibele en modulaire opbouw: Maakt integratie met andere zip-lock componenten mogelijk.
vullen zak single use technology

vullen zak single use technology

Zip-Lock zakken: zaadloze en veilige overdracht van vaste stoffen

1. Eenvoudige en veilige koppeling

Onze zip-lock componenten zijn ontworpen voor een naadloze koppeling en ontkoppeling, waardoor vaste stoffen onder volledig gesloten omstandigheden kunnen worden overgebracht. Het ritssysteem zorgt ervoor dat twee zip-lock componenten veilig met elkaar worden verbonden, waarbij de ritssystemen van elkaar worden gescheiden en aan elkaar worden gekoppeld.

  • Koppeling: Wanneer u twee zip-lock componenten samenvoegt, worden hun ritssystemen automatisch aan elkaar gekoppeld, wat zorgt voor een veilige en afgesloten verbinding.
  • Ontkoppeling: Om de verbinding te verbreken, trekt u eenvoudig de schuifregelaar terug. Dit zorgt ervoor dat beide componenten automatisch worden afgesloten, waardoor het risico op blootstelling of contaminatie wordt geëlimineerd.

2. Volledig veilig en foutloos

Het zip-lock systeem biedt een betrouwbaar en foutloos mechanisme voor het hanteren van vaste stoffen. Dankzij de automatische afsluiting bij het ontkoppelen en de veilige koppeling, kunt u er zeker van zijn dat uw processen beschermd zijn tegen verontreiniging en dat er geen risico is op onbedoelde blootstelling.

3. Veelzijdige en economische oplossing

Onze zip-lock zakken en componenten zijn ontworpen om een breed scala aan containmenttaken te ondersteunen binnen de API- en (bio)farmaceutische productie. Ze zijn ideaal voor:

  • Monstertaking van inkomende grondstoffen
  • Hanteren van eindproducten

Deze veelzijdigheid maakt ze een kosteneffectieve oplossing voor eenmalig gebruik in diverse toepassingen.

4. Bescherming en efficiëntie

Met ons zip-lock systeem zorgt u voor:

  • Veilige Overdracht: Minimaliseert het risico op verontreiniging door een volledig afgesloten systeem.
  • Efficiënte Werking: Versnelt het proces van koppeling en ontkoppeling, wat bijdraagt aan een soepel en efficiënt productieproces.
  • Hoge Bescherming: Beschermt uzelf, uw medewerkers en uw producten tegen kruisbesmetting en blootstelling aan gevaarlijke stoffen.

5. Waarom kiezen voor onze zip-lock zakken?

  • Hoogwaardige Producten: Onze zakken voldoen aan de strengste normen en zorgen voor een veilige en efficiënte productieomgeving.
  • Eenvoudige Bedienbaarheid: Het ritssysteem is gebruiksvriendelijk en garandeert een probleemloze werking.
  • Economische Voordelen: Bespaart op reinigings- en validatiekosten door eenmalig gebruik.

Kies voor onze hoogwaardige zip-lock zakken om uw productieomgeving te optimaliseren en te beschermen. Onze oplossingen bieden de veiligheid en efficiëntie die u nodig heeft om een betrouwbare en hygiënische productie te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe ons zip-lock systeem uw processen kan verbeteren.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp