Selecteer een pagina

Quick trick

1. Snel en eenvoudig verbinden

De Quick Trick biedt een revolutionaire manier om tri-clamp verbindingen sneller en gemakkelijker aan te sluiten dan ooit tevoren met single use technology. Dankzij de ingebouwde bajonetskoppeling wordt het doorgaans omslachtige proces van verbinden en losmaken van standaard tri-clamps verleden tijd. Dit systeem voorkomt dat afdichtingen verschuiven, wat vooral handig is bij het toevoegen van meerdere poederzakken aan het proces.

2. Voordelen van de quick trick

  • Super eenvoudige verbinding:
    De Quick Trick, met folie, kan direct worden bevestigd aan containers of reactoren met een standaard tri-clamp flens. Dit maakt het installatieproces snel en moeiteloos.
  • Soepele doorstroming:
    Gemaakt van helder, flexibel materiaal, zorgt de Quick Trick voor een vlotte en volledige doorstroming van stoffen tussen containers. Dit materiaal maakt het mogelijk om de inhoud snel en zonder complicaties te verplaatsen.
  • Volledig afgesloten:
    De vooraf geïnstalleerde afdichting zorgt ervoor dat er geen risico is op verplaatsing of slijtage tijdens het verbindingsproces. Dit garandeert een veilige en betrouwbare afdichting, waardoor contaminatie wordt voorkomen.

3. Modulaire uitbreiding

De Quick Trick kan worden gecombineerd met zip-lock verbindingen om een zone-conforme, afgedichte containment interface te creëren. Dit maakt het mogelijk om de installatie eenvoudig te upgraden naar hogere veiligheids- en hygiënestandaarden, passend bij de specifieke behoeften van uw proces.

4. Geschikt voor sterilisatie

Voor toepassingen waarbij biologische veiligheid of andere steriele omstandigheden vereist zijn, kan de Quick Trick worden gesteriliseerd met gammastraalsterilisatie. Dit maakt het systeem geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder die in de farmaceutische en biotechnologische industrie.

5. Kernvoordelen samengevat

  • Snelle installatie en eenvoudige bediening met de bajonets koppeling.
  • Veilig en betrouwbaar dankzij de niet-verplaatsbare afdichting.
  • Flexibiliteit door het modulaire ontwerp en mogelijkheid tot sterilisatie.
  • Efficiënte en probleemloze doorstroming van materialen.

De Quick trick biedt een innovatieve oplossing voor het optimaliseren van uw processen, door het bieden van snelheid, veiligheid en flexibiliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Quick trick uw workflow kan verbeteren en stroomlijnen.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp