Selecteer een pagina

Innovatie in poederverwerking

De Supramix verticale lintmenger van Bachiller staat bekend als een toonaangevende oplossing binnen de poederverwerking, ontworpen voor het efficiënt mengen en homogeniseren van poedervormige substanties. Dankzij de geavanceerde technologie van de Supramix worden consistentie en homogeniteit in het mengproces gegarandeerd, terwijl de structurele integriteit van de producten behouden blijft. Bovendien maakt de mogelijkheid om vloeistoffen naadloos toe te voegen deze menger tot een veelzijdig hulpmiddel in verschillende industrieën.

Toepassingen in Diverse Industrieën

  • Farmaceutische Industrie: De Supramix menger is van cruciaal belang in de farmaceutische sector, waar nauwkeurigheid en consistentie essentieel zijn. Deze menger garandeert een uniforme verdeling van actieve ingrediënten, wat leidt tot precieze doseringen en een hoge kwaliteit van het eindproduct.
  • Voedingsmiddelenindustrie: In de voedingssector is een gelijkmatige verdeling van ingrediënten zoals kruiden en additieven essentieel voor de smaak en kwaliteit van het eindproduct. De Supramix zorgt voor een homogeen mengsel en biedt bovendien de flexibiliteit om vloeistoffen toe te voegen, wat ideaal is voor het bereiden van complexe recepten.
  • Chemische Industrie: In de chemische industrie speelt zorgvuldigheid bij het mengen van poeders een belangrijke rol. De Supramix menger biedt een betrouwbare oplossing die de veiligheid en effectiviteit van het eindproduct waarborgt.

Voordelen van de Supramix Menger

  • Behoud van Deeltjesmorfologie: De Supramix menger is ontworpen om de oorspronkelijke deeltjesstructuur intact te houden, wat essentieel is voor producten waarbij de deeltjesmorfologie van invloed is op hun werking.
  • Hoge Homogeniteit: Dankzij de verticale spiraal wordt het product continu gecirculeerd, wat resulteert in een consistent homogeen mengsel, zonder enige variatie in de samenstelling.
  • Flexibiliteit: De menger is geschikt voor zowel droge poeders als vloeibare toevoegingen, wat het een veelzijdige oplossing maakt voor uiteenlopende toepassingen.

Meer Informatie

Voor meer details over de Supramix verticale lintmenger of andere producten en diensten, bezoek onze website op Plant Partner. Daar kunt u meer ontdekken over onze expertise en de industrieën waarin we actief zijn.

Heeft u vragen of wilt u een demonstratie aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail: , of bel ons direct.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp