Selecteer een pagina

Drum discharging systemen een cruciale oplossing

Drumdischarging-systemen bieden een cruciale oplossing voor het veilig en efficiënt lossen van vaten in verschillende industrieën. Hieronder enkele sectoren die bijzonder profiteren van deze technologie:

1. Farmaceutische Industrie

  • Veiligheid en Containment: De farmaceutische industrie stelt hoge eisen aan veiligheid en product integriteit. Drumdischarging-systemen zorgen ervoor dat actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) en andere gevoelige materialen veilig worden behandeld, met minimalisering van blootstelling aan gevaarlijke stoffen, zelfs tot de hoogste containment-eisen zoals OEB 5.
  • Efficiëntie: Deze systemen verbeteren de efficiëntie door een snelle en gecontroleerde ontlading van vaten, wat essentieel is in de productieprocessen van medicijnen.

2. Chemische Industrie

  • Omgang met Gevaarlijke Stoffen: In de chemische sector worden vaak agressieve, corrosieve of toxische stoffen verwerkt. Drumdischarging-systemen bieden een veilige oplossing voor het ontladen van dergelijke materialen, waarbij het risico op blootstelling en contaminatie wordt geminimaliseerd.
  • Containment: Met de “Easy Connect”-poort kunnen vaten met binnenvoeringen veilig worden gelost, wat essentieel is bij het hanteren van gevaarlijke chemicaliën.

3. Voedingsmiddelenindustrie

  • Hygiëne en Veiligheid: De voedingsmiddelenindustrie heeft strikte hygiënenormen. Drumdischarging-systemen helpen bij het veilig en hygiënisch ontladen van ingrediënten zonder risico op verontreiniging.
  • Flexibiliteit: Ze zijn geschikt voor vaten met binnenvoeringen, wat belangrijk is bij het verwerken van voedingsmiddelen die niet in contact mogen komen met het omgevingsmilieu.

4. Andere Sectoren

  • Cosmetische Industrie: Voor het verwerken van gevoelige ingrediënten in cosmetica is veilige en gecontroleerde ontlading van essentieel belang om productkwaliteit te waarborgen.
  • Landbouwindustrie: Voor de handling van chemicaliën en meststoffen biedt drumdischarging een veilige en efficiënte manier om vaten te ontladen.

Deze systemen zijn dus breed inzetbaar in verschillende sectoren waar veiligheid, efficiëntie, en containment van groot belang zijn. Wil je meer weten of een demonstratie aanvragen? Stuur een e-mail naar , bezoek onze website, of bel ons op 085-0600 670.

drum discharging hecht
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp