DIENSTEN

TESTS & TRIALS

Ons technisch centrum biedt de perfecte omgeving voor elk soort bulkhandlingsysteem. Wij zorgen voor kosteneffectieve en praktische proeven en producttesten voor snelle en flexibele procesoplossingen.

Naast een puur mechanische installatie richten de meeste van onze klanten zich op een vooraf bepaald kwalificatieproces voor de toegepaste systemen. In het algemeen bestaat dit proces uit verschillende fasen en acceptatie- en certificeringsprocedures. Naast de DQ (Design Qualification) inclusief het vrijgeven van goedkeuringstekeningen, zijn de FAT (Factory Acceptance Test) of SAT (Site Acceptance Test) veelvoorkomende elementen van een kwalificatieproces. Een ander onderdeel kan de IQ (Installation Qualification) of een prestatietest zijn om de respectieve procesparameters te bepalen. De gedetailleerde inrichting van het kwalificatieproces werken we graag samen met u uit.

SERVICE & ONDERHOUD

Wij zorgen voor uw lopende systemen en willen uw vervolgkosten voor onderhoud en services verlagen door in een vroeg stadium regelmatig inspecties uit te voeren. Hierdoor krijgt u duurzame systemen met een optimale levensduur, hoge betrouwbaarheid en constante productiegereedheid. Eventuele inconsistenties kunnen bij de volgende inspectie worden gesignaleerd en gecorrigeerd. Indien nodig voeren wij prestatiecontroles mechanisch, elektronisch, pneumatisch of hydraulisch uit. 

Onze inspecties zijn de beste timing om u te raadplegen over de levering van reserveonderdelen. Wij zullen u informeren over de mogelijkheden om uw systemen te optimaliseren met modificaties en geven graag individuele trainingen voor de operators.

 

 

VERHUUR

Vanwege het toenemende aantal industrieel vervaardigde stortgoederen en hun verschillende taken, is niet alleen een hoge expertise vereist, maar moeten er ook tal van tests en proeven worden uitgevoerd om een veilig en betrouwbaar ontwerp te garanderen. Hiertoe bieden wij een groot aantal verhuurapparaten aan die productieprocessen direct bij u ter plaatse kunnen overnemen en tevens voor de nodige investeringszekerheid zorgen. 

Binnen onze grote pool van verhuurapparatuur kunnen wij u eenvoudige en onbeaurocratische ondersteuning bieden wanneer u niet wilt investeren in een aankoopsysteem.

METAAL-BEWERKINGEN

Naast onze mechanische kennis hebben wij een achtergrond in constructie en de middelen om metaalconstructies te onwtikkelen. Zo kunnen alle denkbare modificaties aan de apparatuur uitgevoerd worden, bovendien kunnen wij ook maatwerk metaalconstructies produceren, zoals: containers, buitentrapwerken en toegangsluiken.  

Verspannen en plaatwerken is voor ons dus geen enkel probleem en bieden op deze wijze extra flexibiliteit voor onze apparaturenbouw door modificaties en retrofitting aan te kunnen bieden voor onze procesapparatuur 

 

INSTALLATIE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse consequat vestibulum nisl sed maximus. Ut vel dolor augue. Morbi mi tortor, congue a sagittis in, accumsan ac urna. Donec gravida tincidunt fringilla. Pellentesque elementum scelerisque mauris aliquam vulputate. Nunc at tristique justo. Nam suscipit porta nunc id vehicula.

SERVICE & ONDERHOUD

Wees in-control over uw assets. Onze service engineers hebben de kennis, middelen en certificaten om merkonafhankelijk te werk te gaan en garanderen optimale prestaties van uw apparatuur. Als Partner garanderen wij dat uw apparatuur optimaal presteert en adviseren wij onafhankelijk over het behouden van uw apparatuur.

 

METAAL-BEWERKINGEN

Naast onze mechanische kennis hebben wij een achtergrond in constructie en de middelen om metaalconstructies te ontwikkelen. Zo kunnen alle denkbare modificaties aan de apparatuur uitgevoerd worden, maar kunnen wij ook maatwerk metaalconstructies produceren zoals: containers, buitentrapwerken en toegangsluiken.

VERHUUR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer egestas feugiat ante, molestie bibendum mi sagittis in. Duis ante sem, semper a feugiat et, tincidunt nec libero. In hac habitasse platea dictumst. Integer vel fermentum mi, ut egestas est. Nullam commodo molestie risus, sed commodo lacus pulvinar eu. Design & creatie: Worldwebdesign