HECHT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu lacus lectus. Aliquam a lobortis ex, condimentum accumsan tortor. Nam eu nulla et nisi volutpat feugiat sit amet pulvinar turpis. Suspendisse posuere commodo gravida. Suspendisse lacinia, turpis a condimentum pharetra, dui eros cursus mauris, a facilisis arcu purus sed augue. Phasellus lacinia accumsan odio eu blandit. Duis dignissim, ligula et bibendum commodo, dolor sapien sollicitudin metus, eu laoreet diam urna non tellus. Suspendisse tempor molestie elit, ac egestas sem volutpat eget. Mauris at ipsum a lacus tincidunt aliquet. Donec ante augue, tincidunt sit amet eros ac, tincidunt consequat ligula.

CERTIFICATEN


VULSTATION BG-BASIC

Het BG-Basic-Vulstation is een kostenefficiënte oplossing die bestaat uit een robuuste stalen constructie met vierkante buizen of een frameconstructie van ronde buizen. Door zijn ruimtebesparende ontwerp is de BG basic eenvoudig te integreren in een bestaande productieomgeving.

VULSTATION BG-L

HECHT’s tankstation BG-L is bereikbaar vanaf drie zijden. Het L-vormige ontwerp ondersteunt het invoerproces door middel van een pallettruck, zodat er geen vorkheftruck of kraan nodig is. Het aansluiten van de FIBC’s op verdere accessoires is eenvoudig uit te voeren. Optioneel kan een rollenbaan voor het vullen van vaten of dozen worden gerealiseerd. De op het draagframe gemonteerde lushouders zijn individueel verstelbaar.

LINER VULKOP LBK

De HECHT Liner vulkop maakt het stofvrij (high containment tot OEL? 1 ?g/m³) vullen van alle soorten bakken met of zonder liners mogelijk. Het garandeert operator-, milieu- en productbescherming tegen gevaarlijke verontreinigingen. Het toepassen van liners tijdens container- of bakwissel maakt een hoge Containment mogelijk. De LBK is speciaal ontworpen voor het hanteren van extreem giftige producten en veeleisende toepassingen.

FRAMES

Frames kunnen worden onderverdeeld in drie verschillende types:
– Tafelframes: Tafels zijn kleine en ruimtebesparende stand-alone units voor het bevestigen van verschillende verbindingssystemen en een FIBC-ondersteuning.

– Portaalframes: Draagarm- of portaalframes zijn zelfvoorzienende stations voor het bevestigen van verschillende verbindingssystemen en een FIBC-ondersteuning. Ze bestaan uit een frame en een geïntegreerde baanligger met kettingtakel en laadgerei.

– Modulaire Frames: zijn zelfvoorzienende en flexibele stations voor het sporadisch ontladen van FIBC’s. Ze bestaan ??uit een frame, een pneumatische hoogteverstelling voor FIBC’s en de betreffende uitlaatspaninrichting voor het aansluitsysteem.

LOSSTATION VOOR ZAKKEN

Het zaklosstation met geïntegreerd filter en beschermende trilzeef wordt gebruikt voor hygiënische toepassingen in veel verschillende gebieden. Het geïntegreerde filter (PE-filter met PTFE-coating en extreem hoge scheidingsefficiëntie) voorkomt productoverdracht en dus productverlies. Het gemakkelijk te reinigen en hygiënische ontwerp en de gebruiksvriendelijke integratie van de filterelementen vereenvoudigen het hanteren van alle soorten producten.

DRUM LOSSYSTEEM CFE-L

De HECHT Containment Vatenlosser CFE-L met kiepinrichting wordt gebruikt voor het verontreinigingsarm lossen van vaten met een binnenvoering tot OEB5. Het lossen van vaten door middel van een zuiglans is vooral geschikt in het geval van beperkte ruimte of het gecontroleerd lossen van het product op basis van gewicht. De ergonomische bediening van onze trommellosser won in 2016 de POWTECH Technology Award.

DRUM LOSSYSTEEM CFE-K

De HECHT Containment Vatenlosser CFE-K met kiepinrichting wordt gebruikt voor het verontreinigingsarm lossen van vaten met een binnenvoering tot OEB5. Door middel van de kipper kan de trommel eenvoudig op het station worden gemonteerd. De producten die in vaten worden aangeleverd, zijn veelal verpakt in folies, ook wel liners genoemd, om de operator- en productbescherming te garanderen. Het product moet verpakt zijn in minimaal één liner unit.

PROCLEAN CONVEYOR PCC700

Speciaal voor het aansluiten van machines zoals blenders of vulstations met hoge productievolumes heeft HECHT de ProClean Conveyor PCC 700 ontwikkeld, een doorontwikkeling van de HECHT vacuümtransporteur voor systemen met hoge GMP- en FDA-eisen. De PCC 700 maakt veilig transport van stortgoederen mogelijk, garandeert een stof- en contaminatievrije omgeving en is uiterst flexibel in gebruik. Het speciale ontwerp met het innovatieve filterconcept biedt talrijke voordelen.

DOSEERSYSTEEM

Een hygiënisch en productvriendelijk doseersysteem. Hij wordt gebruikt voor het doseren van stortgoederen en kan in vrijwel elk vul- en doseerstation worden geïntegreerd. Het streefgewicht kan worden ingevoerd door een doseerbesturing, vervolgens wordt het juiste gewicht gecontroleerd met behulp van een weegeenheid. Bij het bereiken van het streefgewicht wordt de productstroom gestopt. Tot aan de doseerunit kan een nauwkeurigheid van enkele grammen worden bereikt.

 

VACUÜM SAMPLER

De HECHT Vacuüm Sampler is bij uitstek geschikt voor gesloten en geautomatiseerde inline-sampling van poeders en granulaten uit een productkolom. Het speciale flush-wall ontwerp is onlangs gepatenteerd: vanwege zijn dode-ruimtevrije structuur bevat de vacuümsampler geen mechanische onderdelen die in de productiestroom uitsteken, noch verborgen hoeken, die een grondige reiniging zouden kunnen bemoeilijken.

SINGLE-USE ISOLATOR (EWI)

Veilig en contaminatievrij doseren, bemonsteren, (bij)vullen en wegen van kleine hoeveelheden zeer actieve of gevaarlijke stoffen zijn slechts enkele voorbeelden van klant specifieke handelingen die met de Single-Use Isolator (EWI) van HECHT kunnen worden uitgevoerd. Het garandeert operator- en productbescherming door het gebruik van een flexibele folie en verschillende aangepaste verbindingsadapters.

 

Design & creatie: Worldwebdesign