OVER ONS

Plant Partner is een jonge organisatie die is ontstaan door de toenemende vraag voor duurzame innovaties voor de industrie. De meest duurzame innovaties leveren meetbaar resultaat voor zeer specifieke doeleinden of (deel)processen. Vanwege de vereiste specialistische kennis worden deze innovaties vaak niet aangeboden door de algemene leveranciers op de markt. Dit resulteert er in dat de meest duurzame of innovatieve producten niet vertegenwoordigd worden en er voor verouderde applicaties gekozen wordt. Uiteindelijk wordt er dus niet gekozen voor de meest kostenefficiënte en duurzame oplossing. Na 20 jaar ervaring in verschillende industrieën, zowel als leverancier- als projectontwikkelaar ziet Plant Partner het als zijn plicht om de industrie te ondersteunen en als specialistische schakel te fungeren tussen duurzame innovaties en de industrie.

Wij hebben de kennis en know-how om u te adviseren en de middelen om maatwerk te ontwikkelen. Het proces is zoveel mogelijk gestandaardiseerd om onduidelijkheden en menselijke fouten zoveel mogelijk te elimineren. Wij brengen de eindgebruiker in-control over zijn bedrijfsvoering en assets en wij stellen ons flexibel op om de klant zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in de meest uiteenlopende vraagstukken. Wij staan achter de duurzame innovaties die wij aanbieden en promoten deze zonder enige verspillingen met als doel om de industrie beter te maken.

PARTNER

Partnerschap is het vermogen om samen te werken aan een gemeenschappelijke visie. Het vermogen om individuele prestaties te richten op organisatiedoelstellingen. Het is de brandstof die gewone mensen in staat stelt om ongewone resultaten te bereiken.

 

INNOVATIEF

Plant Partner stelt de hoogste eisen aan zijn producten en leveranciers. De innovaties zijn geselecteerd aan de hand van bewezen resultaten voor de industrie. Wij worden enorm enthousiast van de behaalde resultaten en maken het onze missie om andere bedrijven hiermee te verreiken.

 

DUURZAAM

Wij zien het als onze maatschappelijke plicht om onze activiteiten zo duurzaam mogelijk te maken voor de volgende generaties.
Hiermede opereren wij papierloos en reizen wij zoveel mogelijk elektrisch of met het openbaar vervoer en stellen wij de strengste eisen aan de producten die wij vertegenwoordigen.


Design & creatie: Worldwebdesign