WATER

Onder waterbeheersing, of watermanagement verstaan wij het voorkomen van overstromingen, het voorzien van voldoende grond- en oppervlaktewater en het garanderen van de kwaliteit van het water. Onder altijd veranderende omstandigheden ondervindt waterbeheer uitdagingen, zoals: stormwater, niveaustijgingen, stilstaand water of gecontamineerd water. Water is cruciaal voor het welzijn van onze samenleving en wij denken graag mee aan duurzame oplossingen om de beheersbaarheid, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van ons water te vergroten.

TERUGSLAGKLEPPEN

Terugslagkleppen komen in bijna elke industriële toepassing voor als terugslag- of eenrichtingskleppen. Terugslagkleppen vervullen een vitale functie om terugstromen te voorkomen en efficiënte operaties te garanderen. Omgekeerde stroming kan bijvoorbeeld leiden tot waterslag. Dit fenomeen kan leiden tot herhaalde extreme drukstoten in aangesloten leidingen, kleppen en pompen die het systeem en zijn leidingen fataal kunnen beschadigen of scheuren. Zelfs als een storing niet onmiddellijk optreedt, kan de herhaalde impact van waterslag vermoeidheid bevorderen die uiteindelijk ook kan leiden tot een verlies van systeemintegriteit.  

PINCH VALVES

De pinch valves zijn de ideale afsluiter voor open-dicht en beheers toepassingen voor alle zeer stroperige, vaste stof bevattende, poedervormige, sterk verontreinigde evenals schurende of agressieve materialen in de leiding- en apparatenbouw, filterinstallaties, ketelwagen, silo installatie en zijn ook zeer geschikt in gebieden met een potentieel explosieve atmosfeer. De knijpafsluiter of slangafsluiter is verbluffend eenvoudig, veilig, en duurzaam. Ze sluiten volledig vloeistof- en gasdicht en in open stand wordt een volledig ronde, rechte doorstroom verwezenlijkt.

 

COMPENSATOREN

Onze compensatoren zijn speciaal ontworpen om uw apparatuur te beschermen tegen verschillende stressfactoren, terwijl ze ook onderhoudsarm en duurzaam zijn. Onze compensatoren worden toegepast in industriële en commerciële installaties waarbij gebruik wordt gemaakt van pompen, leidingen of kanalen waarvoor expansie- of bewegingsverbindingen nodig zijn om thermische uitzetting, trillingen of grondbewegingen op te vangen. Met een verscheidenheid aan ontwerpen in rubber, roestvrij staal of polytetrafluorethyleen (PTFE), zorgen onze hoogwaardige expansiekoppelingen voor veilige en betrouwbare operaties die de systeemintegriteit ondersteunen, slijtage verminderen en de uitvaltijd voor onderhoud verminderen.

 


Design & creatie: Worldwebdesign